IBX

Fi-sagie | IBX image

Wat is IBX?

IBX dringt door in de nagelplaat, waardoor de natuurlijke nagel steviger wordt en hersteld. Er is geen enkel ander product op de markt dat daartoe in staat is.

Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

Wanneer komt u in aanmerking voor IBX?

Nagels die altijd snel afbreken of lelijk worden, kunnen hersteld worden en langer groeien. Wanneer soak-off gel niet lang goed blijft zitten op uw nagels, kan IBX daarbij helpen. Gespleten nagels kunnen ook herstellen met IBX. Nagels die scheuren of afbrokkelen worden weer sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen weer kan dragen. Als je last heb van droge groeven in de nagelplaat, kun je IBX gebruiken om de nagelplaat te verfijnen en versterken.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen en mannen die gezonde natuurlijke nagels willen hebben. Door beschadigingen in de matrix of kwetsbaarheid van de nagels kan het zijn dat de gezondheid van de nagels niet vanzelf meer hersteld. IBX hersteld en verstevigd de natuurlijke nagel. Het is kleurloos en dus onzichtbaar. IBX is ook goed te gebruiken om de nagelplaat te herstellen na het gebruik van een gel of acryl product.

Hoe werkt IBX?

De nagelplaat bestaat uit meerdere lagen niet levend huidweefsel die het eiwit keratine bevatten. De keratine zorgt voor de hardheid van de nagelplaat. De cellen vormen een geheel, maar zijn niet aaneengesloten met elkaar. Er zitten holtes tussen. IBX dringt door in deze holtes en hard daarna uit. Tijdens het uitharden hecht de IBX alleen aan zichzelf en niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is een gezondere nagel geworden.

Chat openen
1
Hallo,
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

- Stel al uw vragen direct via WhatsApp. -