Nagels

Nagelstyling wordt steeds populairder onder de moderne vrouw, ongeacht de leeftijd.

Mooie verzorgde nagels zijn een sieraad voor de handen. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie, stevige en gladde nagels.
Met behulp van nagelstyling heb je in een handomdraai, mooie, verzorgde en/of verlengde nagels, die tegen een stootje kunnen. Ook handig wanneer je nagels snel beschadigen vanwege jouw werk!

Tegenwoordig is de keuze erg ruim als het gaat om de producten en soorten in de nagelwereld. De meest bekende zijn toch wel de gel en acryl kunstnagel.

Fi-sagie | Nagels img

De producten op het gebied van nagels ontwikkelen en vernieuwen zich zo snel, dat je nu niet meer alleen de keuze hebt uit kunstnagels. Er is ook de mogelijkheid om alleen voor een versteviging te kiezen met zelfs een lichte verlenging. Hierdoor zal de nagel minder snel “zwaar” voelen en kan je toch genieten van een mooie verzorgde nagel.

Welk product er het beste bij je past hangt af van verschillende factoren en wensen. Dit bespreek ik met je tijdens de eerste afspraak. 

Je hebt de mogelijkheid om eerst een proefnagel te laten plaatsen, zodat je kunt zien of het echt bij je past en echt is wat je wil.

Chat openen
1
Hallo,
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

- Stel al uw vragen direct via WhatsApp. -