Visagie / Bruiden

Visagie is een breed begrip en omvat veel verschillende werkzaamheden.

Visagie wordt toegepast bij bruiden of make-up voor een leuk feestje. Daarnaast is visagie ook een heel belangrijk onderdeel voor bijvoorbeeld portret fotografie of in de film en theaterwereld.

Een bruid heeft weer hele andere wensen dan een model voor de catwalk. Dat maakt het werk zo interessant. 

Voor een bruid is het belangrijk dat ze zich mooi voelt en dat ze straalt, maar dat de make-up ook heel de dag blijft zitten. Een fotograaf wil een statement maken met die ene foto en daar moet de visagie op aansluiten.

Als bruid vind je het belangrijk dat je make-up goed aansluit op je wensen en dat je er ook de hele dag van kunt genieten. Op een trouwdag heb je vaak te maken met emotionele momenten, dan is het ook fijn dat de make-up hier tegen bestand is.

Om er zeker van te zijn dat je de make-up draagt die helemaal op je wensen zijn afgestemd, plannen we eerst een proefsessie in. Hier wordt ruim de tijd voor genomen. In de proefsessie nemen we alle wensen door en maken we een planning. Je kunt het bruidsarrangement eventueel aanvullen met alle diensten die wij als schoonheidssalon aanbieden. 

De bruidskapsels worden verzorgd door Hair By Jazzie. Doordat we met z’n 2en werken, kunnen we een strakke planning maken, waardoor we meer tijd kunnen inplannen voor daggasten, die ook graag visagie en kapsel willen laten verzorgen. Dit is allemaal mogelijk op locatie naar wens.

Fi-sagie | Bruiden image
Chat openen
1
Hallo,
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

- Stel al uw vragen direct via WhatsApp. -